Konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund t’iu sjellë këto probleme shëndetësore

0
15

Në një ditë shumë të nxehtë, patjetër që një gotë ujë e ftohtë do t’iu shijonte shumë. Mirëpo ekspertët tregojnë se konsumimi i ujit shumë të ftohtë mund të shkaktojë probleme me shëndetin tonë. Disa nga arsyet se pse nuk duhet të konsumoni ujë shumë të ftohtë janë:Konsumimi i ujit shumë të ftohtë përkeqëson qarkullimin e gjakut në sistemin tretës dhe kështu vështirësohet procesi i tretjes së ushqimeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here