Koronavirusi ndikoi në uljen e aksidenteve dhe shqiptimin e tiketave

0
11

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë së martës kanë ndodhur 15 aksidente trafiku.

Qëndrimi në shtëpi për shkak të situatës së koronavirusit, ka ndikuar edhe në uljen e numrit të aksidenteve në vend.

Sipas Policisë së Kosovës, brenda 24 orëve të fundit në vend kanë ndodhur 15 aksidente trafiku.

Siç bëhet e ditur, 6 aksidente kanë qenë me të lënduar kurse 9 prej tyre me dëme materiale.

Po ashtu edhe numri i gjobave të shqiptuara në trafik është ulur dukshëm.

Siç njofton Policia e Kosovës, gjatë së martës në tërë vendin janë shqiptuar 56 tiketa trafiku për shkelje të ndryshme të rregullave të komunikacionit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here