Kur flokët janë të ngjitura kur zgjoheni nga gjumi, rregulloni modelin e flokëve në pesë minuta

0
24

Llaku i flokëve ndihmon që ta fshihni “lulen” në majën e kokës

Çdo grua pëlqen që modeli i flokëve të saj të zgjasë sa më shumë, por ne kemi “armiq” të shumtë që na pengojnë në këtë – era, kapela, gjumi, nxehtësia, djersitja…

Ne kemi gjetur një zgjidhje, ajo konsiston në aplikimin e një produkti të gjeneratës më të re dhe riparimin me kujdes të flokëve me tharëse flokësh, transmeton Telegrafi.

Së pari ju duhet që t’i spërkatni pjesët e flokëve që dëshironi të rregulloni me ujë, duke përdorur një shishe me spërkatëse. Pastaj aplikoni një llak për ngritjen e flokëve nga rrënjët.

Tani thajini këto pjesë, duke i pastruar gjithmonë lart, në drejtim të tavanit.

Dhe në fund ftohni mirë flokët, duke i tharë me tharëse flokësh që është rregulluar të fryjë ftohtë dhe duke i krehur ende në të njëjtin drejtim.

Formoni me lehtësi modelin e flokëve, duke u kujdesur që “lulja” në majën e kokës të jetë e mbuluar.

Nëse dëshironi, ju gjithashtu mund t’i thani flokët me kujdes në atë pjesë.

“Kujdes” do të thotë që krehri të kalohet vetëm mbi rrënjë – jo më shumë se 1 – 3 cm dhe se flokët nuk tërhiqen në mënyrë agresive në tufa të ngushta të flokëve kur i rregullojmë me gishta.

Mjafton ta bëni atë me shumë butësi, me vetëm dy ose tri tufa, dhe pastaj të lëmoni flokët nga lart.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here