Labi lë pas politikën për t’u reklasuar në pishinën e shtëpisë së tij

0
11

Labinot Tahiri ka kaluar këtë ditë të nxehtë duke u freskuar në pishinë me ‘miq e shokë’.

Këngëtari dhe deputeti Labinot Tahiri ka vendosur që në ditën më të nxehtë të vitit të lë anash obligimet, për të shfrytëzuar pishinën në shtëpinë e tij për t’u freskuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here