Lumbardhi i Prizrenit i mbushur përplotë me mbeturina, flet komuna

0
18

Lumi “Lumbardh” në qytetin e Prizrenit që është edhe ndër bukuritë më të mëdha të këtij qyteti është mbushur mbeturina nga hedhja e papërgjegjshme e tyre si dhe nga derdhja e ujërave të zeza.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here