Reklamo biznesin tuaj ne shqip.press
email: info@shqip.press [/ vc_message] [/ vc_column]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

A
Agjencia e Pavarur dhe Lajmeve Shqip.Press, është mesatare që ju ofron lexuesit lajmin e saktë dhe të shpejtë. Unë krijoj nga profesioni i gazetarisë, shqip.press, unë ofroj lexuesit e fundit nga politika, ekonomia, shëndetësia, sporti dhe shoëbizi. “GAZETARIA NUK MUND TË JETË E HESHTUR: KY ËSHTË VIRTYTI DHE FAJI I SAJ MË I MADH. NDËRSA JEHONA E ÇUDISË, PRETENDIMET E TRIUMFIT DHE SHENJAT E TMERRIT JANË DENAJNË TË TENË” Shqip.press, është agjenci e lajmeve të mbajtura shqiptarë, përveq lajmeve nga Shqipëria, Ne mundohemi që është aq më afër lexuesit shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Lugina e Preshevës si dhe Disapora. [/ Vc_column_text] [/ vc_column]
[/ vc_column] [/ vc_row]