Matoshi nënshkruan udhëzimet administrative për sistemin e unifikuar të adresave

0
83

Fatmir Matoshi, ka nënshkruar pesë udhëzime administrative nga fusha e sistemit të unifikuar të adresave.

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka nënshkruar pesë udhëzime administrative nga fusha e sistemit të unifikuar të adresave, të cilat do të ngrisin kualitetin e adresave dhe rrjedhimisht edhe kualitetin e shërbimeve që u ofrohen qytetarëve dhe institucioneve të Republikës së Kosovës.

Për hartimin e këtyre udhëzimeve dhe udhëzimeve tjera, Ministri Matoshi ka falënderuar, kryeshefin e Agjencisë Kadastrale të Kosovës, Avni Ahmeti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here