Me vetëm 1178 km të përshkruara del në ankand Golfi i prodhuar më 1980

0
10

Një Golf i prodhuar më 1980 dhe me vetëm 1187 km të përshkruara do të dalë në ankand gjatë javës së ardhshme.

Shtëpia e Ankandeve Silverstone do të vë në ankand veturën e veçantë të vitit 1980 Mk1 Volkswagen Golf.

Por, si ka arritur që kjo veturë të kishte kaq pak kilometra të përshkruara.

Ishte blerë e re në Holandë nga një person në Britani të Madhe, i cili në atë kohë përfitoi nga çmimet e lira të makinave në Kanalin Anglez, duke e porositur makinën përmes një tregtari në Holandë, shkruan Autoweek.

Arsyeja e dytë raportohet të jetë se pronari tashmë kishte një veturë për ta përdorur në përditshmëri, por donte një veturë të re që ta ruante dhe ta përdorte pasi i vjetri të konsumohej.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here