Ministrja e Arsimit bën thirrje diasporës dhe Luginës të shftëzojnë mësimin online të Kosovës

0
62

Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami, ka thënë e mësimi online për qytetarët e Kosovës duhet të shfrytëzohet edhe nga diaspora dhe Lugina e Preshevës.

Në një postim në FB, ajo ka thënë se projekti i mësimit online po zgjerohet edhe për klasët tjera pasi deri tash materialet janë përgatitur vetëm për disa klasa.

“Në kohën kur po bëhet thirrje të shtohet edhe më shumë kujdesi, të mos dilet nga shtëpia, Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit po punon në zgjerimin e mësimit online. Për këtë arsye, shfrytëzoj rastin t’ju bëj thirrje gjithë shqiptarëve kudo që janë të përdorin platformat e MASHTI-it për mësimin online. I ftoj posaçërisht edhe shqiptarët që jetojnë në Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc të shfrytëzojnë këto materiale të cilat mund t’ju hyjnë në punë edhe shqiptarëve që jetojnë në diasporë”, ka shkruar Bajrami.

Bajrami ka thënë se materialet nuk më të mirat të mundshme pasi Kosova dhe bota po ballafaqohet me pandeminë. Megjithatë, ajo ka thënë se po mundohen të bëjnë më të mirën e mundshme në këtë situatë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here