Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

0
85
KEDS njofton se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa pjesë të Kosovës.

Sipas komunikatës së KEDS-it, ndërprerjet do të bëhen me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit furnizues.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 11.11.2018 në NS 110/35/10 KV Prishtina 1(Kodi:100) do të këtë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 15:00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali,Mekanika,Objekti I zjarrfiksave,Don Bosko,Ministria e punes dhe mirqenies sociale,Policia,Lesna,Dukagjin 7, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll.Banesat Marigona,Shtypshkronja rezniqi,Furra Kobake,Merkom pezho,panorama,Internation helth center,Lagja Logreta,Albert rudari,Bt Luli,Betonjerka Renulual Betoni,Auto sherreti, Objekti i ish tjerrtores,IPKO, Drejtoria-Batllava,Ekskluzivi,Narteli,Trio Construction,Qyteza pejton, Zona industriale F. Kosove , Tregu me shumicë , KFOR-i Hungarez , Spitali Medikus , Betonjerka, : RTK,Kuvendi, Enti i Statistiksve, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe një pjes e L.Ulpiana, L.Dardani te Santeja, Lagj e muhagjerve, Lagj. Ulpiana një pjes.,Kurrizi,Pasarella,Komuna e Prishtines,Mikro 6,Mikro 4,Dardania,Rilindja, Hoteli Grand, Nderrtesa KEDS dhe Nderrtesa PTK,Termokosi, L.Ulpiana një pjes, Bena-af,një pjes e Bregut të diellit dhe Qendra trektare, Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika ,Fabrika Amortizatorët., KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumice,Betonjerka, Lagjja Kalabria (nje pjese), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK ,. Bercom, Simetronix, Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor, Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane,Buqaj,Banesat e Arapve,Invest Group.Scan color,Furra,Viadukti,TSB e Depos,Mabetex,Herta,Albi,100%Design,Betonjerka Tregtia,Marketing dhe Distribuim, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci , Hajvalia ,Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja., Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja. Minierat Kishnicë, Bejta komerc kishnic,Kishnica,Kosmos Deni,Pompa Iber Lepenci,Romi Kulla,Badovci I ri,Minierat Kishnice,Pompat e ujsjellesit Badovc,Metaliku-Janjeve,Iber-Lepenci, Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh , Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Miradi e Epërme, Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK , Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut. Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kostt-i.

2.

Më 11.11.2018 në NS 110/35/10 KV Prishtina 1 do të ndërprehet

· L.P 35 kV Prishtina 1-Mazgit prej orës 10:00-10:05 deri në ora 15:00-15:05:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtëm Vranidollin Tenezhdollin. Kazerme FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët. NTPM Tehnologie Mabetex Group- Besi, Besi Pompat.Europlast,Apollonia.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kostt-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do te ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Kalabria 1 (Kodi:10000007076) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin :Lagja Kalabria

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe montimi i ormanëve të brendshëm

2.

Më 10.11.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Kalabria 2 (Kodi:10000007077) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagja Kalabria

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe montimi i ormanëve të brendshëm

2.

Më 10.11.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00-13:00 dhe prej orës 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekte për vendosjen në punë të TU dhe demontim të rrjetit të vjetër

3.

Më 10 dhe 11.11.2018 ne TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e abonentëve në linjën e re dhe demontimi i linjave ekzistuese.

4.

Më 10.11.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në LP si dhe energjizimi i TSSH 250 kVA Obranqa 6 kuadër të Lot 1 Podujeva nën projekti Obranqë

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2018 në TS 110/35/10(20)kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja Preventive.

2.

Më 12.11.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ballovci (Kodi:14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

3.

Më 12.11.2018 në NS 35/10 kV Badovc do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mramor-Slivove (Kodi:10014001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 12:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni, Bablaku, , Rubovci,Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri,Surqina,Cerrnilla,Mirashi I Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma V3-ing

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Konjuh (Kodi: 41000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjan (një pjesë), Konjuh,Pjesë e Banullës, Bizneset pergjate Magji. Prishtinë – Ferizaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

2.

Më 12.11.2018 në TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

3.

Më 10.11.2018 në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetereshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i Stabilimentit Shpërndarës në Shtime Dalja e Carralevës .

4.

Më 10.11.2018 në TS 35/10kV Shtime:

· Dalja 10kV Kosharja (Kodi: 41046005) prej orës 08:00 – 08.30 dhe 14.00 – 14.30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosharja, Gllavica dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e ormanit në TS 41046005050 Lubovct

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 10.11.2018 në NS 110/10 KV Theranda(Kodi:320) do të këtë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi,Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani), Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova, Ballkani I,Ballkani II,Ballkani III,Viva fresh,ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas ,Kfor, Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë, Motel Illyria,Gurëthyesi ENISI,Celi AG,Sejdi Binaku,Flori Kopshtar,Fab.Plastikës Gani Sallauka.Pompat e ujit:Studenqan,Doberdelan,Samadraxhë , Rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura , Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 , Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha, Caparci, Shirokë

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kostt-i

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatoreve si dhe tërheqja e përquesit

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.11.2018 në NS 35/10kV Dragash do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Rapqa e ulët, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ulët, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellsi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Më 12.11.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

3.

Më 10.11.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Reshtani (Kodi: 32000017) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Reshtan, Therandë (një pjesë), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave.

4.

Më 10.11.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave.

5.

Më 10.11.2018 në NS 35/10kV Prizreni 3 do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Lakuriqi 1 (Kodi: 30032011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Lakuriqi 1 dhe Lakuriqi V.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi I kokës kabllovike.

6.

Më 10.11.2018 në NS 35/10kV Prizreni 3 do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qlirimi I popullit (Kodi: 30032013) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Shtepia e kulturës,Banesat e reja,Qlirimi i popullit,Sporti,Lulishte,Komiteti.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi I kokës kabllovike.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSSH-es së fundit në lokacionin “Vernica 1&Reznik-Makiqt”,

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2018 në TS 110/10(20)kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Martiraj (Kodi:73000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja Preventive.

2.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë, Lubavec.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

3.

Më 12.11.2018 në TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevcë..

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në LP e Ri 10(20) kV të dyfishtë dhe ngritjen e shtyllave 15/1000.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.11.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika -UJSJELLSIT dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Më 12.11.2018 në NS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Fshati Mogillë,Kabashë,Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë,binqa.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Më 12.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Raqe Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Brekoc, Rr.Domenik Përgegaj, Rr.Drenica, Rr.Minatori, Rr.Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

3.

Më 10.11.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyqja e degëzimit të projektit në rrjet Caralluk.

4.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Elektromotori Deva (Kodi: 81000003) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Abdurrahim Buza, Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Asim Vokshi, Rr.Avni Rrustemi, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Ilir Soba, Rr.Isa Grezda, Rr.Kongresi i Manastirit, Rr.Korab Binxhiu (një pjesë), Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Yket e Erenikut, Rr.Ymer Prizreni,.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

5.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Armand Pier Pailad, Rr.Bajram Daklani, Rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Rr.Bujar Syla, Rr. Çamëria, Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka (një pjesë), Rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, Rr.Isa Boletini, Rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, Rr.Marie Shllaku, Rr.Musa Zajmi, Rr.Nënë Tereza, Rr.Qazim Bakalli, Rr.Rruga Tirana, Rr.Sadedin Shehu, Rr.Shaban Gola, Rr.Skënderbeu, Rr.Tefik Çanga, Rr.Xheladin Hana, Rr.Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

6.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

7.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr 26 (Pa kod) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbesin asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

8.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr 9 (Kodi: Pa kod) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Fehmi Agani, Rr.Ibrahim Fehmiu, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci. Rr.Bajram Curri, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci, Rr.Skënderbeu, Rr.Sylejmon Vokshi. Rr.Rruga Tirana

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

9.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr 8 (Kodi: Pa kod) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Besim Bistrazhini, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Elena Gjika, Rr.Gjon Bisaku, Rr.Gjon Nikoll Kazazi, Rr.Haki Taha, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Ismail Qemali (një pjesë), Rr.Konferenca e Bunjajt, Rr.Konstandin Kristoforidhi, Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Martin Camaj, Rr.Migjeni (një pjesë), Rr.Mithat Frashëri, Rr.Shaban Polluzha, Rr.Yjet e Erenikut (një pjesë), Rr,Yll Morina. Thertorja

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit torodoidal dhe testim i mbrojtjes rele

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesit.

2.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bankosi (Kodi: 51000017) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi I mufave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.11.2018 në TS 110/10 Deqani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq,Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Më 12.11.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here