Nga 23 shtatori kthehen në punë të gjitha grupet e liruara si pasojë e pandemisë

0
18

Qeveria në seanca e saj të katërt gjatë ditës së sotme ka vendosur që që nga 23 shtatori të kthehen në punë të gjitha grupet të cilat kanë qenë të liruar nga puna si pasojë e pandemisë, përfshi këtu personat me sëmundje kronike si dhe prindërit të cilët janë kujdesur për fëmijët  e tyre përderisa çerdhet kanë qenë të mbyllura. Nga ky vendim janë përjashtuar personat me sëmundje kronike të cilët kanë vërtetim nga mjeku specialist.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here