Nje tjeter fotograf shqiptar ne Amerike ne hapat e Fadilit, quhet Egzon Hasangjekaj

0
33

Ai jeton në Amerikë dhe është artisti shqiptar Egzon Hasangjekaj i cili nuk është i panjohur për show bizin shqiptar. Ne mësojmë se ka qenë fotografi i famshēm Fadil Berisha ai që Egzonit i ka mësuar shumë në lidhje për fotografinë dhe artin e së bukurës pas aparatit duke qenë sot ai një profesionist. Egzoni nuk e harron kurrë vendlindjen e shumë shpejt do të jetë në Kosovë, Shqipëri e Gjermani. Ndërsa do t’i realizojë foto artistin të njohur Malësori si dhe Leonora Rugova e shumë modeleve dhe artistëve të famshëm. Kështu shumë mirë e sigurt mund të themi se Egzoni do të jetë një fotograf i njohur në hapat e mjeshtrit Berisha.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here