Njihuni me fshatin bordello në Shqipëri

0
421

Shqipëria është vendi i çudirave. A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme, i cili njihet njihet si vendi i lirisë seksuale, ku çdo burrë ka shkuar me të gjitha gratë e fshatit dhe çdo grua po ashtu, ka shkuar me të gjithë burrat e fshatit.

Sipas legjendave urbane që qarkullojnë mbi këtë fshat, thuhet se, nëse femra është e virgjër, ajo ngel përgjithnjë beqare, ndaj shpesh prindërit paguajnë burra të tjerë për t’u zhvirgjëruar vajzat, të cilat më pas i martojnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here