Për karriget e LDK-së, flet Beqiri

0
15

Sekretari i Përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri ka folur për zgjedhjet e brendshme të partisë dhe incidentit që po ndodhin nëpër degë e nëndegë të ndryshme.

Sipas tij, LDK-ja e vërtetë nuk është në incidentet, e izoluara, siç i quan ai, të cilat kanë ndodhur kohët e fundit në disa nëndegë.

Beqiri thotë se dihen me emra personat e subjekteve të tjera politike të cilët kanë hyrë në tubimet e kuvendeve zgjedhore të nëndegëve të LDK-së, me qëllim të dëmtimit të kësaj partie.

Beqiri: Subjektet e tjera politike kanë bërë përpjekje të dëmtojnë LDK-në

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here