Përditësimi i fundit në Twitter lejon që përdoruesit të zgjedhin kush mund të përgjigjet në postimin e tyre

0
17

Twitter teston përditësimin tek disa përdorues të tij.

Testi mund të bëhet në iOS, Android dhe Twitter. Ky eksperiment është bërë me një mënyrë të re të përdorimit të tij për një kontroll më të mirë që mund të kthejnë twiteet-ën e tyre.

Njerëzit të cilët janë pjesë e testit  do të jenë në gjendje të zgjedhin nëse duan që çdokush apo njerëzit që ata ndjekin, apo njerëzit që ata duan të mund të kthejnë twiteet-ën e tyre.

Testi do të bëhet në Android, iOS, dhe në aplikacione për përdoruesit që janë zgjedhur. “Ne kemi filluar me një numër të vogël të përdoruesve, kështu që mbani syt hapur që të shihni nëse funksionon”, tha firma. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here