Përsëritet historia, polici i vë këmbën që qafë protestuesit, kolegu ia heq

0
58

Një video ka treguar momentin kur policët kanë kapur disa protestues në SHBA të cilët po plaçkitnin dyqane.

Fotoreporteri Matt Mills filmoi momentin kur një polic i vë gjurin në qafë një prej protestuesve.

Kur turma filloi të bërtiste për këtë gjest, kolegu i tij oficer i heq këmbën nga qafa dhe ja zhvendos mbi shpinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here