Përvjetori i betejës së Kotlinës

0
18

Sot mbushen 21 vjet nga beteja e 24 marsit 1999 në Kotlinë të Kaçanikut.

Gjatë kësaj beteje ranë për të mos vdekur kurrë: Ismail Kuqi, Sali Vlashi, Nexhadi Kuqi, Xhemajl Kuqi, Neshat Rexha, Sabit Loku, Sabri Loku, Mahi Loku, Cen Loku, Adnan Loku, Izjah Loku.

Si dhe martirët: Garip Loku, Naser Loku, Vesel Vlashi, Idriz Kuqi, Zymer Loku, Minah Kuqi, Sherif Kuqi, Beram Loku, Agim Loku, Ismajl Loku, Ismet Loku, Danush Kuqi, Ibush Loku, Naser Loku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here