Pirateria kibernetike botërore ka kushtuar 45 miliardë dollarë

0
38

Mes pajisjeve keqbërëse dhe dokumenteve që përmbajnë një virus, piratët informatikë kanë zhvilluar rreth dy milionë sulme në vitin 2018, që kanë kushtuar më shumë se 45 miliardë dollarë, sipas një studimi të amerikan të publikuar sot.

Sipas Aleancës për Besimin në Linjë të Shoqërisë Internet, që ka mbledhur të dhëna nga e gjithë bota, sulmet kibernetike kanë kushtuar tetë miliardë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here