Pishina e frikshme ku askush nuk guxon të lahet

0
40

Me 44 metra gjatësi dhe në 27 metra lartësi, në Spanjë ndodhet pishina që mund ta shijojnë vetëm të guximshmit.

Bëhet fjalë për pishinën e një hoteli modern në Murcia të Spanjës, që ka pamje spektakolare, por jo të përshtatshme për personat me zemër të dobët.

Lartësia dhe pozita ku është ndërtuar, e bën notin në të spektakolar e të frikshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here