Publikohet dokumenti ku Rusia i referohet Kosovës si “Republikë”

0
28

Ish-ministrja e Jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj ka publikuar një document në të cilin Rusia i referohet Kosovës si Republikë.

Ky dokument është i datës 27 nëntor dhe është si një lloj notë verbale, në të cilën Rusia i drejtohet MPJ-së kosovare duke iu referuar Kosovës me termin “Republikë”.

“Nëse Rusia nuk e njeh pavarësinë e Kosovës, atëherë pse ky shënim verbal i 27 nëntorit të vitit të kaluar i referohet ministrisë së Jashtme të “Republikës” së Kosovës dhe jo UNMIK-ut. Vë bast se kjo konfirmon se Rusia tanimë i ka pranuar organet e ligjshme të Kosovës”, ka shkruar Haradinaj. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here