Puna e parë deputete! Elda Hoti e ‘merr seriozisht’, takime me banorët në terren

0
39

Deputetja Elda Hoti ka deklaruar së fundmi se rruga që lidh banorët e zonës së Adriatikut në Kurbin me qytetin e Durrësit është shkatërruar.Sipas saj rruga është dëmtuar pas punimeve që ka bërë firma e ndërtimit të ujësjellësit te Durrësit, për dërgimin e tubacioneve në qytetin bregdetar.

Reagimi i plotë:

Shkatrrimi i Adriatikut akt anti-kombëtar!

Bashkë me banorët e zonës së Adriatikut në Kurbin, kemi protestuar sot, lidhur me dëmtimin e rrugës që i lidh me qytetin. Rruga është dëmtuar pas punimeve që ka bërë firma e ndërtimit të ujësjellësit te Durrësit, për dërgimin e tubacioneve në qytetin bregdetar.

Pas përfundimit të punimeve, kompania e ka lënë rrugën të dëmtuar dhe nuk është kujtuar ta çojë në gjendjen e mëparshme. Do jem mbështetje për ju. Deputetët përfaqësojnë zgjedhësit. Banorët në zonën tonë, deputetët i shohin dhe njohin vetëm në kohë votimesh.  Nëse në këtë zonë do kishin vilat fëmijët e qeveritarëve, do ishin shtruar 10 rrugë.

T

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here