Qeveria: Edhe Ulqini të vjelë të ardhura nga legalizimi i objekteve

0
31

Qeveria dha pëlqimin në propozim vendimin mbi kompensimin për sanimin urban të komunës së Ulqinit.

Kjo si rezultat do të ketë legalizimin e një numri të madh të objekteve të paligjshme, krijimin e kushteve për rregullimin më cilësor të hapësirës së Komunës, gjegjësisht përmirësimin e kushteve dhe cilësisë së jetës së qytetrëve në vendbanimet informale, si dhe valorizimin ekonomik të objekteve të paligjshme.

Në territorin e Komunës së Ulqinit zyrtarisht janë rreth pesë mijë objekte të ndërtuara në mënyrë të paligjshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here