Qeveria ndan mjete financiare për Istogun dhe Pejën

0
60

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e mjeteve financiare nga fatkeqësia natyrore në Komunën e Pejës dhe Istogut.

Kjo me kërkesë të Minsitrises së Arsimit, Hykmete Bajramit.

Bajrami tha në mbledhje të qeverisë se në Komunën e Pejës janë dëmtuar 8 objekte arsimore ndërsa në Istog 12 objekte.

Dëmet e shkaktuara sipas Bajramit për Komunën e Pejës 295 mijë euro ndërsa për Istogun 136 mijë euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here