QNR-ja rekomandon rinumërimin e mbi 300 vendvotimeve

0
11

Qendra e Numërimit të Votave i ka rekomanduar KQZ-së që të shkohet në rinumërim në mbi 300 vendvotime.

Koordinatori i Qendrës për Numërimin e Rezultateve (QNR), Burim Ahmetaj, ka treguar për parregullsitë që kanë hasur gjatë procesit të numërimit.

“Në QNR një numër i rezultateve nuk ka mundur të procedohet siç ishte ndërrimi i shiritave apo edhe mospërputhjet me faqe. Në i kemi dërguar në karantinë dhe i kemi bashkangjitur raportet. Ky raport thotë se duhet patjetër te nunërohet. Në disa vendvotime mungon përputhja me fletëvotime”, tha ai, raporton EO.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here