Qytetari falënderon stafin mjekësor të Spitalit të Gjakovës për shërimin e babait nga Covidi

0
28

ytetari nga komuna e Gjakovës Nentor Oseku, ka falënderuar stafin mjekësor të Spitalit të Gjakovës për shërimin e babait të tij nga Covid-19.

“Babai im, pas 15 ditësh qëndrimi në Repartin Infektiv të Gjakovës, si pasojë e Covid -19, sot u lirua nga spitali.

Kemi qenë të befasuar me nivelin e lartë të trajtimit shëndetësor, rrezatimin e kujdesit të jashtëzakonshëm profesional, bashkëndijimin me dhembjen dhe shqetësimet e pacientit, aftësinë e tërë stafit për të përmbushur me shpresë, në mënyrë që atij t’i ofrohet atmosfera e sigurisë dhe e ngrohtësisë emocionale, që të ndihet si në shtëpinë e vet.

I falënderoj nga zemra doktorët e këtij reparti, Dr. Zejnije Ollurin, Dr. Lum Muhaxhirin, Dr. Luan Pazharin, Dr. Teuta Shala dhe Dr. Afrim Sylejmanin.

I falënderoj përzemërsisht infermieret e këtij reparti, Teuta Mentor Januzin, (Infermiere kryesore), Elizabeta Dylazekën, Gjergj Markaj, Shpresa Xhiha Zhubin, Yllka Shllakun, Gjyljeta Syla, Albina Bytyçin, Fahrije Kurhaskun, Adile Godenin, Florentina Hoxhën, Resmije Sylejmanin, Mirlinda Dolin, Drita Ukshinin, Elvina Berishën, Vjollca Skivjanin dhe Shahe Hakajn.

Për kujdesin e treguar në vazhdimësi, falënderimit tim të sinqertë i bashkëngjiten: Dr. Hekuran Zhubi, Dr. Flamur Marku, Dr. Ardian Jusufi, Dr. Ilir Grezda, Dr. Visar Shasivari, Dr. Hektor Binishi dhe farmacisti Lekë Rragomi.

Po ashtu i falënderoj familjarët, miqtë e shumtë dhe kolegët e punës, që gjatë gjithë kësaj periudhe shprehen kujdes, mirëkuptim, gatishmëri të ndryshme për ndihmë.

Për mbarë stafin mjekësor të Repartit Infektiv të Gjakovës, shpreh respektin dhe mirënjohjen e përhershme!”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here