Rrëfimi i burrit që jeton me tre gra dhe ka 10 fëmijë

0
63

Ai quhet Ivan Sukhov, 34 vjeç, dhe jeton bashkë me 3 gratë e tij në Vladimir të Rusisë.

Ligji në Rusi nuk e lejon martesën me më shumë se një partner, ndaj dy prej grave  qëndrojnë të martuara me mirëkuptim të ndërsjellë.

Ivani për 11 vjet ka qenë martuar  vetëm me Natalian, gruan e parë dhe kishte shprehur dëshirën e të pasurit një familje te madhe dhe shumë fëmijë.

Natalia, e cila punon si infermiere, nuk e kishte  pëlqyer idenë, por duke parë që i shoqi këmbëngulte, nisi të ndryshojë mendje.

Sipas grave, Ivani tregohet i drejtë dhe i fton të gjitha me radhë. Megjithatë, nëse ndonjëra e bezdis duke i hapur probleme, ai e ndëshkon duke mos e ftuar për një muaj.

Secila nga gratë, ashtu si dhe Ivani, janë të punësuara. Në shtëpi futen katër rroga, ndaj fëmijëve s’u mungon gjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here