Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën që çon për në Bërnjak

0
30

Në urën e cila çon në Bërnjak, janë vendosur kamionë nga ana e serbëve, për të penguar qasjen në këtë urë, si dhe për të vështirësuar kalimin fizik të policisë.

Nga pamjet e siguruara nga Klankosova.tv, shihet një kamion i vendosur në mënyrë horizontale në urë.

Masa e reciprocitetit ka hyrë në ditën e saj të pestë, dhe situata dita-ditës po shkon duke u tensionuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here