Shpallen fituesit edhe për 7 komuna në Garën Nacionale të Diturisë

0
17

Pas përfundimit të nivelit komunal të Garës Nacionale të Diturisë, Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës dje ka publikuar listën e fitueseve të vendeve të para për 17 komuna, ndërsa sot është publikuar lista e fituesve për 7 komuna tjera.

Sot janë shpallur fituesit e komunës së Prishtinës, Drenasit, Obiliqit, Istogut, Pejës, Rahovecit dhe Vushtrrisë. Gjithsej fitues për këto janë 436 nxënës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here