Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e ajrit nga ndotja

0
17

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor sot do të mbajë mbledhje.

Me fillim prej orës 13:00, Komisioni Parlamentar për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor pritet të shqyrtojë Projektligjin për Mbrojtjen e Ajrit nga Ndotja.

Po ashtu gjatë kësaj mbledhje pritet të formohen edhe grupet punuese për projektligjet në procedurë.

Rendi i ditës:

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja dt. 2.7.2019 dhe 8.7.2019,
  3. Shqyrtimi i Projektligjit për Mbrojtjen e ajrit nga ndotja,
  4. Formimi i grupeve punuese për projektligjet në procedurë,
  5. Të ndryshme. /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here