Studentët e Edukimit marshojnë për mospërfshirjen në konkursin e bursave dhe afatin e nëntorit

0
18

Këshilli i Studentëve të Fakultetit të Edukimit ka nisur një marsh protestues.

Këshilli i Studentëve të Fakultetit të Edukimit ka nisur një marsh protestues për mospërfshirjen në konkurs të bursave dhe për vendimin e Senatit për afatin e nëntorit, raporton Ekonomia Online.

Studentët nga Fakulteti i Edukimit do të marshojnë drejt MAShT-it dhe Rektoratit të UP-së, duke kërkuar anulimin e dy vendimeve të fundit të cilat sipas tyre janë në dëm të studentëve të këtij fakulteti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here