“Ta pastrojmë Kosovën”, nesër me aksion në Komunën e Gjakovës

0
57

Në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” nesër më27 tetor do të organizohet aksioni pastrimi në Komunën e Gjakovës.
Aksioni fillon në ora 12:00, ndërsa lokacioni që do të pastrohet gjendet te lagjia që njihet si Carrapatok, afër rrugës “Mark Malota”.

Pjesëmarrjen në aksionin e nesërm e ka konfirmuar edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Ta Pastrojmë Kosovën”, të enjten ishte në komunën e Skenderajt.

Me mbështetje të kompanive të angazhuara me pajiset e veta motorike dhe me fuqi punëtore, është arritur të t’i eliminohen gjithsej 13 deponi ilegale, duke larguar mbi 290 ton mbeturina inerte dhe mbetje të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here