Tender për matjen e tokëzimeve dhe rrufepritëseve në ndërtesat qeveritare

0
15

Ministria e Administrates Publike ka arritur që gjatë këtij muaji të finalizojë kontraten më të re. 

Kësaj radhe, kjo ministri ka kurorëzuar kontratë për “Matjet e tokëzimeve dhe rrufepritëseve në ndërtesat qeveritare”.

Ministria e Administrates Publike ka arritur që gjatë këtij muaji të finalizojë kontraten më të re. 

Kësaj radhe, kjo ministri ka kurorëzuar kontratë për “Matjet e tokëzimeve dhe rrufepritëseve në ndërtesat qeveritare”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here