Turistja që po “çmend” shkodranët, del e kërkon lekë, jo për bukë, por…

0
43

Del në rrugët e Shkodrës dhe kërkon para, jo për të ngrënë bukë.

Një turiste e huaj është ulur pranë një kartoni në të cilin shkruhet:

“Për birra dhe hashash”.

Fotografia po qarkullon prej pak minutash në rrjetet sociale, ndërsa komentet janë të shumta.

Disa vlerësojnë sinqeritetin e turistes, e të tjerë gjykojnë se veprimi i saj mund të jetë thjesht një shaka me miqtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here