Vendet evropiane në luftë për ta shpëtuar turizmin

0
42

Vendet evropiane, të cilat kanë arritur të mbajnë nivelin e ulët të infektuarve me koronavirus, tani po provojnë masa të reja për të qëndruar të sigurt përderisa po rihapin turizmin.

Disa janë duke kufizuar udhëtimet në një rajon të kontrolluar, të tjerët po kryejnë testime në pikat e hyrjes dhe një destinacion turistik po ofron të paguajë për pushimet e udhëtarëve në rast se sëmuren me sëmundjen COVID-19.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here