Vendet ku do të ketë reduktime të energjisë elektrike

Reduktimet e energjisë elektrike në vend do të vazhdojnë edhe në ditën në vazhdim.

KEDS, ka njoftuar për vendet që do të reduktime të energjisë më 13 e 14 tetor.

Prishtina

 Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 13.10.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Letanci (Kodi14000012)   prej orës 11:00 deri në orën 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

2.

Më 13.10.2017 në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

 • Dalja 35 kV  Badovc-Artanë (Kodi600240)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusai, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Eperme dhe Shushica.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 13,14.10.2017 në TS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Shtëpia e kulturës (Kodi15018003)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana e majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe ormanit në TS Hekurudha.

2.

Më 13,14.10.2017 në TS 35/10 kV Fushkosova ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Pozhegu (Kodi15018016)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës15:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe ormanit në TS Hekurudha.

3.

Më 13,14.10.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10/0.4 kV  TS Gjon Serreqi (Kodi13000010055)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Gjon Serreqi, Fitush Kukaj, Selman Kadria dhe Kamer Lloshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

4.

Më 13,14.10.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 • Dalja 10/0.4 kV  Herticët (Kodi13000010041)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ismet Krasniqi (një pjesë) dhe Lagjja e Herticëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

 

5.

Më 13.10.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Llausha (Kodi14000013)   prej orës 08:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës14:00 deri në orën 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhje e trafos.

 

Prizreni

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Rapqa (Kodi30036009)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe,  Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

2.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Reshtani (Kodi30039006)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtani, Theranda (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

3.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Theranda (Kodi32039003)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Zejtare II dhe rrugët: Skënderbeu, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

4.

 12.10.2017 në  NS 110/35/10 kV Therandë do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV   Shvepsi (Kodi:32000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Benafi Shirokë, Solidi SH.P.K., Graniti, Seti – Comerc dhe NTP Kolgeci.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

5.

Më 12.10.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008)prej orës 11:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqina I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 13.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Gjinovci (Kodi32000003)   prej orës 14:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë dhe bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, dhe Selim Muharremi.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

 

Peja

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 13.10.2017 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Barani (Kodi53000002)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

2.

Më 12.10.2017 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Jashanica (Kodi52000003)   prej orës 11:00 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

3.

Më 13.10.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Zahaqi (Kodi51000010)   prej orës 10:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqinë, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Demonitimi i rrjetit.

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

2.

Më 13.10.2017 në TS 110/10 kV Deçani  (Kodi 530)    do të ketë  ndërprerje totale prej orës 06:00 deri në orën 06:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani-qyteti, Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani, Isniqi, Lebushi, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët, Lluka e Epërme, Lluka Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shapteji, Lumbardhi, Irzniqi, Ratisha, Gramaqeli, Mazniku , Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava,Ledinat dhe Prokolluku.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Raq-Moglica (Kodi81083017)   prej orës 10:00 deri në orën 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV dhe ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve dhe  pastrimi i trasesë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14.10.2017 në TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Raq-Moglica (Kodi81083017)   prej orës 16:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i  tokëzimit në shtyllat e tensionit të lartë.

2.

Më 14.10.2017 në TS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Ponoshevci (Kodi80080006)   prej orës 14:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i  tokëzimit në shtyllat e tensionit të lartë.

 

3.

Më 14.10.2017 në TS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Cermjani (Kodi80080012)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i  tokëzimit në shtyllat e tensionit të lartë.

4.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Kijeva (Kodi82082007)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ri-sistemimi i kabllove të tensionit të lartë.

 

 

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.10.2017 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

 • Dalja 35 kV  Silkapori (Kodi400450)   prej orës 10:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori dhe X-Fort.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

2.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Voskopoja (Kodi40043001)   prej orës 13:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimori, Bicaj (Biqevci), Palloshi (Biqevc)i, Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsia (Malzezi), Vata, Nikaj dhe bizniset private.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përhershëm i LP 10 kV.

 

Mitrovica   

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.10.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Martinaj (Kodi73000009)   prej orës 10:30 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV .

 

Gjilani       

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Uglari (Kodi60060016)   prej orës 11:00 deri në orën 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pogragja, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.10.2017 në TS 35/10 kV Kllokoti do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV  Kllokoti (Kodi61065004)   prej orës 13:00 deri në orën 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Radivojca, Budrika, Remniku dhe Xhylekari.

 

Posto nje koment

Please enter your comment!
Emri juaj ketu