Zoran Zaev mer në mbrojtje Stefkovskën, shqiptarët morën 26% jo 16% sa tha zëvendësministri dhe sekretari

0
28

Pasi u publikuan rezultatet e programës vjetore për kulturën pati reagime të shumta në opinion nga organizata dhe intelektual të cilët kishin aplikuar.

Fillimisht zyrtarisht reahuan nga ASH-AAA të cilët akuzuan ministren dhe dy funksionarët shqiptarë si të paaftë. Sekretari shtetërorë në këtë ministri reagoi përmes profilit të tij në FB duke theksuar se shqiptarëve u janë ndarë vetëm 16% e buxhetit të cilën e konfirmoi edhe zëvendësministri i kulturës Sadat Sulejmani për TV21. Sulejmani theksoi se rezultatet do të tërhiqen dhe se programa do të korigjohet por aktualisht asgje rreth kësaj.

Dje kryeministri i vendit Zoran Zaev ka mbrojtur ministren nga radhët e LSDM, duke theksuar se janë ndarë 26% të buxhetit për shqiptarët që la të nënkuptohet se korigjim të rezultateve nuk do të ketë.Top24

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here