BI: Në xhaminë e Pinjeshit do të kryhen ritet fetare gjatë muajit të Ramazanit

0
50

Gjatë muajit të Ramazanit në xhaminë e Pinjeshit do të jetë e hapur për disa rite fetare, njoftohet nga Bashkësia Islame.

Në këtë objekt i cili akoma nuk është tërësisht i përfunduar do të falet namazi i xhumasë (të premten) dhe namazi i teravisë.

Në këtë xhami namazin do ta prijë imami Medjen ef. Shaptafa.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here