Receta e piteve të shtëpisë

Ne iu sjellim më poshtë përgatitjen e thjeshtë të piteve të shtëpisë dhe kombinimin e tyre fantastik. Pitet e...

Monarkistët e Serbisë kërkojnë nga Serbia tu japin azil dëshmitarëve

Lëvizja e Ripërtrirjes së mbretërisë së Serbisë (POCS) u ka bërë thirrje autoriteteve të vendit që të sigurojnë azil dhe mbrojtje për...

Sallata me patate dhe kastraveca

Nuk ka rëndësi nëse zgjidhni të gatuani mish apo peshk, sallata me patate të ziera e kastravecë është e duhura për të...