OJQ “Ul info” ka ndarë fletushkat për kripore dhe K1

0
51

Në kuadër të projektit “Kriporja dhe K1 – lak në fytin e Komunës së Ulqinit” të premten dhe të shtunën në Ulqin janë ndarë fletushkat.

Fletushka mban titullin “Kriporja dhe K1 – pritjet dhe shpresat për vitin 2021”.

Meqë këto çështje tash disa dekada janë në fokusin e opinionit të Ulqinit, interesimi i qytetarëve për informatat e reja mbi këto raste janë evidente.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here